Корпоративні подарунки

Корпоративні подарунки зазвичай вручають на свята особам, діяльність яких пов'язана з компанією: клієнтам, співробітникам, постачальникам, партнерам і т.д. Якщо ви бажаєте вразити одержувачів і справити на них позитивне враження, замовляйте презенти заздалегіть у перевіреного виробника – Crystallica.

Більше 9 років ми виготовляємо ексклюзивні і доступні по ціні подарки зі скла. Особливістю їх є лазерне гравірування. Ця технологія дозволяє створити будь-які зображення всередині скляної форми. Ящо мова йде про корпоративний подарунок, у ньому зазвичай гравіюється лого компанії-замовника, лого партнерів, різноманітні фірмові знаки тощо.

Заказати корпоративний подарунок в Україні можна по телефону або електронною поштою. Вам не потрібно витрачати час у магазинах в пошуках гідних подарунків серед типового сувенірного краму. Купити корпоративний подарунок в звичайному магазині можна, але доведеться дбати про гравірування логотипу чи назви вашої компанії, про пакування, доставку тощо.

Замовляючи подарунки від Crystallica в Україні, ви отримуєте якісні і стильні кристали с вашими фірмовими знаками, безкоштовну подарункову упаковку та пересилку у будь-яке місто країни. Ми подбаємо про дрібниці, що значно зекономить ваш час та сили! Ми пропонуємо корпоративні подарунки на заказ в Києві, а також виготовлення різноманітної скляної продукції з гравіруванням: нагороди, сувеніри, брелоки, фото у склі тощо.

Лише запитайте – ми виконаємо будь-яке ваше побажання!

Зателефонуйте нам:
(044) 466-00-55

Або напишіть у мессенджери:
Telegram чи WhatsApp